You are here: Inici > qui som?

Qui som?

logo_esospelillosEl Leo és un cuidador caní amb una llarga trajectòria en el tractament de bestioles. Actualment col·labora amb el Centre d'Estudis de Formació CIM impartint classes de perruqueria i estètica canina.

A més, des  de fa una pila d’anys ha estat membre de múltiples associacions de voluntariat per a la cura d’animals abandonats, i un simpatitzant proper del partit antitaurí.

La seva gossa, Aire, és filla d’una guanyadora del premi de bellesa canina de Catalunya. És una gossa negra, tan negra com una ombra , de la raça canitxa gegant. De tant bonica que és tothom se la mira pel carrer, i això, al Leo, el posa molt content, com sempre que arrenca un somriure a qualsevol persona o una llepada d’un gos. Podria semblar que davant les bestioles, tots som igual de comprensius, i no és així. Hi ha persones amb un magnetisme especial vers les gosses i els gats que fa que de seguida que intercanvien un contacte, el gos es mostri dòcil com la mantega. El Leo és un cas ben clar. Pocs cops se’l veu requerint instruments de protecció o de força davant qualsevol animal. No se sap què deu tenir, però és d’aquelles persones amb una comprensió íntima amb les mascotes, que elabora tot trenant vincles amb animals molts cops massa oblidats. L’Aire és feliç, i li agrada jugar i saltar amb la pilota. Menja pinso, i alguna mica de carn de diferents marques. De vegades, quan es posa tossuda i no es vol moure mentre el Leo li talla el cabell o li fa cures a les orelles, llavors el Leo l’abraça encara més fort, i al final, com si fós un premi, li dona una gominola que l’Aire agraeix tot llepant-li cara i els braços.

 

L’experiència com a perruquer del Leo també és inqüestionable, tenint en compte la quantitat de perruqueries on ha ajudat a enaltir els criteris estètics pel que fa als animals.

I no només gossos i gats.  En una vessant més exòtica, el Leo també ha ajudat colze amb colze en intervencions quirúrgiques  a serps i a iguanes.

 

Segueix-nos a


facebook