You are here: Inici > serveis > bany

Banyar

Els serveis que aglutinem sota el genèric de BANYAR són tots aquells en els que cal utilizar aigua en abundancia en el procés. Així, tots contemplen la immersió del cos de la mascota a la banyera usant sals de bany, sabons i fragàncies especials per cada tipus de pell, i per cada raça canina.

Hi ha diferents intervencions que podeu realizar.

En primer lloc el bany bàsic. Aquest és un dels serveis estrella de la perruqueria. No és senzill, i tenir experiencia en cada una de les operacions de les que consta aquest servei requereix certa trajectòria professional.

El Leo té estudis d'auxiliar de clínica veterinària i d'auxiliar tècnic veterinari, cosa que l'ha portat a realitzar banys prequirúrgics que probablement són els més exhaustius.

 

Servei de bany Bàsic

TALL D'UNGLES

A ningú li agradaria ser un animal. Hi ha qui creu que tallar les ungles als gossos és humanitzar-los excessivament. Bé, doncs a esos pelillos humanitzem als animals. A cap persona li faria massa gràcia deixar-se les ungles tant llargues com quedarien si no se les tallés mai. I de vegades fan dolor. A més, si no es tallen s'acaben trencant, i això encara és pitjor. El que pensem a esos pelillos és que unes ungles ben tallades impacten fortament en el benestar de l'animal.

NETEJAR LES ORELLES

Treu-te la son de les orelles. Cal anar alerta amb el serúmen que es genera a l'interior de les oïdes dels gossos i les gosses. De fet, també amb la nostra, la dels humans i humanes. A més, amb els animals canins també creix sovint pèl greixós que inocul.la infeccions. No és una tasca agradable, i cal fer-la en un lloc net, ja que el perill d'infecció és crític. El Leo té força experiència en aquests tractaments perquè l'Aire, la seva caniche gegant, és d'una de les races que més pèl fa a les orelles, i el Leo des de fa molt temps, ja li cuidava aquests extrems.

BUIDAT DE GLÀNDULES ANALS

És clar, també, que no tot són flors i violes. Si cal tocar la caqueta, a esos pelillos, el Leo no té cap mena d'objecció arremangar-se. Una de les tasques més divertides és la de buidat de glàndules anals. Aquesta tasca, malgrat no acostuma a venir massa de gust el fer-la, és una intervenció molt positiva per a l'animal que quan no es fa a temps pot portar molts problemes d'infecció en el seu aparelll digestiu.

PLANTARS

Caminar descalços amb les plantes dels peus brutes, o pitjor encara, amb petites brosses incrustades no sembla una idea massa seductora. Es fácil d'entendre que el risc de fer-se mal, o de desenvolupar infeccions és important. Cal netejar a consciencia els plantars de les quatre potes per a que l'animal pugui caminar tranquilament, i córrer i saltar feliç. Per això, dins el servei bàsic que contempla un bany del cos dels gossos, es fa un incís especial en les palmes de les mans i els peus. Perquè hi ha sabons que protegeixen aquestes parts tant útils i també tan delicades.

 

Servei de bany Antiparàsits

Si els gossos, o les gosses, freqüenten llocs amb humitat, o llocs on hi pugui haver riscos de paràsits, llavors cal desparasitar. Per a fer-ho calen productes específics que el Leo coneix molt bé. En definitiva, es tracta d'un procés que s'afegeix al servei de rentat bàsic, i que inclou productes antibiòtics i cremes asèptiques i hidratants que deixaran les bestioles en un estat de benestar que resulta manifest. L'alegria d'un gos desparasitat resulta ben visible, tot i que cal mantener aquest a higiene amb tractaments addicionals, com ara collarets antiparàsits.

Aquest tipus de servei fins i tot pot haver de ser imprescindible quan l'animal està patint. Per això, a part dels productes d'higiene habituals, se n'usen d'altres de fórmules una mica més agresives per l'animal, però més eficients per la seva salut.

 

Servei d'autorentat

També es posible que desitgeu rentar-vos el gos vosaltres mateixos. El servei d'autorentat permet a l'usuari disposar de la banyera durant mitja hora, i d'una ració de diversos elixirs, fragàncies, gels i xampús. Així, els motius pels quals una persona pot sol.licitar un servei d'autorentat acostumen a provenir de dues motivacions. Per un costat hi ha qui te temps i li agrada aprendre a netejar el seu gos o gossa amb els consells amigables del Leo. I per altra banda hi ha qui pateix quan deixa la seva mascota en mans d'altres professionals, o és la mateixa mascota que enerva excessivament.

Tot i que el Leo té força destresa per amansir qualsevol raça canina, a vegades els mateixos amos són els que pateixen si veuen el gos nerviós. Per això també és indicat el servei d'autorentat.

 

Servei de bany de salut

Si no tenim la certesa de que l'animal estigui en plena forma, si el veiem decaigut i no sabem per què, és posible que ens interessi un reconeixement de la mà d'un profesional, que si bé no està autoritzat a prescriure diagnosi, amb la seva experiencia sí que és capaç d'aconsellar algún tipus de pomada, i en els casos més greus, posar-se en contacte amb el veterinari per reconduir la consulta a l'especialista. El servei de rentat salut inclou un informe dermatològic, així com traumatològic de cara posteriors exploracions, així com els consells que el Leo us podrá donar sobre quins podrien ser els doctors més indicats en cada situación.

 

Segueix-nos a


facebook