You are here: Inici > serveis > bany > bàsic

SERVEI DE BANY BÀSIC

TALL D'UNGLES

A ningú li agradaria ser un animal. Hi ha qui creu que tallar les ungles als gossos és humanitzar-los excessivament. Bé, doncs a esos pelillos humanitzem als animals. A cap persona li faria massa gràcia deixar-se les ungles tant llargues com quedarien si no se les tallés mai. I de vegades fan dolor. A més, si no es tallen s'acaben trencant, i això encara és pitjor. El que pensem a esos pelillos és que unes ungles ben tallades impacten fortament en el benestar de l'animal.

NETEJAR LES ORELLES

Treu-te la son de les orelles. Cal anar alerta amb el serúmen que es genera a l'interior de les oïdes dels gossos i les gosses. De fet, també amb la nostra, la dels humans i humanes. A més, amb els animals canins també creix sovint pèl greixós que inocul.la infeccions. No és una tasca agradable, i cal fer-la en un lloc net, ja que el perill d'infecció és crític. El Leo té força experiència en aquests tractaments perquè l'Aire, la seva caniche gegant, és d'una de les races que més pèl fa a les orelles, i el Leo des de fa molt temps, ja li cuidava aquests extrems.

BUIDAT DE GLÀNDULES ANALS

És clar, també, que no tot són flors i violes. Si cal tocar la caqueta, a esos pelillos, el Leo no té cap mena d'objecció arremangar-se. Una de les tasques més divertides és la de buidat de glàndules anals. Aquesta tasca, malgrat no acostuma a venir massa de gust el fer-la, és una intervenció molt positiva per a l'animal que quan no es fa a temps pot portar molts problemes d'infecció en el seu aparelll digestiu.

PLANTARS

Caminar descalços amb les plantes dels peus brutes, o pitjor encara, amb petites brosses incrustades no sembla una idea massa seductora. Es fàcil d'entendre que el risc de fer-se mal, o de desenvolupar infeccions és important. Cal netejar a consciencia els plantars de les quatre potes per a que l'animal pugui caminar tranquilament, i córrer i saltar feliç. Per això, dins el servei bàsic que contempla un bany del cos dels gossos, es fa un incís especial en les palmes de les mans i els peus. Perquè hi ha sabons que protegeixen aquestes parts tant útils i també tan delicades.

 

Segueix-nos a


facebook